shopping basket Winkelmandje
Items: 0

  

AUSTRALIAN ICE CREAM ON WHEELS

‘A speciality truck stocked with Australian ice cream is available for private events and birthday parties in The Netherlands. Regularly drives down Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, and is also known to pop up near clubs after closing hour’.
 
Free Ice cream on delivery 4 Everyone:
Wilt u uw collega's op een zomerse dag verrassen met een premium ijsje van Australian, dan belt u ons op +31 (0) 318-583140 of u stuurt een mail naar
wheels@australianhomemade.com. Wij noteren uw gegevens en plannen onze Australian bus 'ON wheels' in.  Ons salesteam stopt voor de deur van uw bedrijf. 
 
Scoop Girls in sassy outfits sell Australian ice cream.
Onze ‘Scoop Girls’  zorgen voor de distributie van het ijs; zelfs tot aan het bureau indien gewenst. Maar normaliter komt men naar buiten om het ijsje op te halen bij onze truck.
 
Terms and Conditions:
Indien u op een specifiek tijdstip onze ‘Australian on Wheels’ wilt reserveren dat ontvangen wij  graag minimaal 24 uur voorafgaand een telefoontje van u, we nemen dan samen de planning door en onze ‘Scoop Girls’ komen uw kant uit. U kunt telefonisch maar ook per mail bij ons terecht voor een reservering. Wij maken een digitale aankondiging voor uw bedrijf zodat u Australian ON Wheels op een spetterende manier digitaal kunt aankondigen.
Vanaf 150 personen komen we bij u persoonlijk of op de zaak langs. Voor Australian On Wheels rekenen wij € 3,50 p.p. Deze prijs is exclusief BTW en inclusief transportkosten (randstad).  Voor een afspraak buiten de randstad rekenen wij een kleine transportvergoeding (afhankelijk van uw locatie).
 Indien u voor een kleiner gezelschap wilt reserveren dan is dat uiteraard mogelijk maar er zitten dan wel meerkosten aan verbonden. U betaalt voor onze ‘Scoop Girls’ minimaal € 525,00 exclusief BTW.
Het is de leukste manier om je naasten of collega’s in de watten te leggen. Laat ze op een ludieke manier genieten van het lekkerste ijs van Nederland.


T: +31 (0) 318-583140
wheels@australianhomemade.com