shopping basket Winkelmandje
Items: 0

 

 

Drie varianten Australian koffiebonen nu exclusief in schappen Albert Heijn

Zowel nieuwe als klassieke smaken verkrijgbaar

Veenendaal, 23 februari 2016 - Drie nieuwe varianten biologische koffie van Australian zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Niet alleen de klassieke koffiebonen van Australian, De Medium slowroast en de Dark slowroast, liggen in de schappen, maar ook de nieuwste slowroast varianten ‘Latin American Rosé’, ‘World coffee’ en ‘Feel good’ zijn er te vinden. Leuke bijkomstigheid: van de laatste variant gaat € 0,20 cent per verkochte verpakking naar een goed doel van Nederlandse bodem. Het eerste goede doel is dance4life.

Koffiedrinkers kiezen voor kwaliteit

Het drinken van koffie is de afgelopen jaren steeds meer uitgegroeid tot een subcultuur. Het juiste apparaat, de juiste bonen, de juiste blend en het juiste brandingsproces zijn allemaal essentieel voor het beste kopje koffie. Ook de bezoekers van Albert Heijn kunnen nu kiezen voor kwaliteit. De nieuwe varianten biologische koffie van Australian zijn sinds deze week verkrijgbaar bij de supermarkt.

Drie nieuwe varianten

Naast de vertrouwde 'Medium slowroast' en 'Dark slowroast' espressobonen van Australian zullen ook de drie nieuwste blends verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn. Alle koffievarianten zijn op ambachtelijke wijze gebrand voor een vollere en meer intense smaak. Bij liefhebbers van een sterke espresso of lungo zullen de 'World Coffee' en 'Feel Good'  goed in de smaak vallen. Voor een zachtere afdronk zijn de 'Latin American Rosé' bonen meer geschikt.

Verantwoord kopje

Australian bonen worden zorgvuldig geselecteerd en komen uit verschillende landen waaronder: Brazilië, Guatemala, Columbia, Honduras en Java. Alle koffiebonen die verwerkt worden in de blends van Australian komen altijd van biologische plantages die veelal ook het UTZ keurmerk dragen. Daarmee wordt de natuur beschermd en worden de boeren opgeleid om hun productieproces efficiënter te maken. Zo kunnen zij een constante kwaliteit leveren. Een verantwoord kopje koffie met een verhaal.

samenwerking Dance4Life

De Feel Good koffie staat altijd in het teken van een goed doe lvan Nederlandse bodem welke zich inzet voor kinderen. Het huidige goede doel is dance4life, bij aankoop van een zak Feel Good koffiebonen gaat er op dit moment van ieder verkochte verpakking € 0,20 naar dance4life. Voor meer informatie over dance4life kunt u kijken op de website www.dance4life.nl.

google-site-verification: google9307fd72968339cf.html