shopping basket Winkelmandje
Items: 0

 

HET BESTE VAN KOFFIE EN CHOCOLADE KOMT SAMEN IN DE NIEUWE CRUNCHERS VAN AUSTRALIAN

Wat is er fijner dan een lekkere kop koffie, of een heerlijk stuk chocolade? De kick van een koffieboon in een chocolaatje! Australian, bekend om haar heerlijke chocolade en unieke koffie gemaakt van uitstekende bonen, lanceert daarom de Australian Cruncher. Een  traktatie met een lekkere bite voor de echte koffie én chocolade lover.
Speciaal voor de lekkere trek heeft Australian Homemade een nieuw ‘koffiekoekje’ ontwikkeld die het beste van twee succesvolle producten samenbrengt. Voor de Australian Cruncher zijn de beste Arabica bonen geselecteerd en subtiel gebrand om vervolgens omhuld te worden met  een overheerlijk laagje Belgische chocolade.

Intens Genieten
Voor liefhebbers van pure en krachtige smaken heeft Australian de Cruncher Coffee Bean Dark ontwikkeld. De koffieboon, omhuld met pure chocolade, heeft een pittig karakter en zorgt voor een intense smaakbeleving.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

Milde Verleiding
De melkchocolade die om deze Cruncher Coffee Bean Milk Cocoa zit, geeft een verzachtend tegenwicht aan de vurige smaak van de Arabica koffieboon. De knapperige laag chocolade is voorzien van een dun laagje cacaopoeder.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

Fluweel Zacht
De Cruncher Coffee Bean Milk Snow is nog zachter van smaak dan zijn cruncher broertjes doordat de melkchocolade rondom de koffieboon bedekt is met een fijne laag poedersuiker. Een extra laagje, voor extra verwennerij.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

Iets anders bij de koffie?
Een krokant laagje chocolade is natuurlijk niet alleen lekker in combinatie met een koffieboon. Ook noten en gedroogd fruit omhuld met chocolade zijn een verwennerij voor Bij ieder koffie of thee moment. De nieuwe Crunchers van Australian zijn daarom ook met de volgende vullingen verkrijgbaar: amandelen, amandelen met cappuccino, hazelnoten, pecannoten, macadamianoten en gevriesdroogde frambozen. Daarnaast zijn de Crunchers omhuld met melkchocolade of pure chocolade en diverse coatings zoals: kaneel, poedersuiker of cacaopoeder.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe Crunchers van Australian zijn vanaf nu verkrijgbaar via australianhomemade.com. De prijzen variëren van € 4,95 tot € 5,95 per verpakking van 200 gram.

 
google-site-verification: google9307fd72968339cf.html