shopping basket Winkelmandje
Items: 0

 
 

De biologische cacaopoeder van Australian in een vernieuwde verpakking

 
Veenendaal, 21 juli 2016– De cacaopoeder van Australian is al gedurende een aantal jaar op de markt en erg succesvol. De pure smaak van de cacao is onveranderd, echter is de verpakking nu innovatiever en informatiever voor de consument.

Cacaopoeder in trek bij grote doelgroep

De cacaopoeder van Australian is erg puur van smaak en geschikt voor zowel directe consumptie als voor verwerking in gerechten. De kracht van de cacaopoeder van Australian zit in de onderscheidende smaak met een vrij neutrale PH-waarde. Daarbij bevat de cacaopoeder geen toevoegingen van conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is deze 100% natuurlijk, biologisch en UTZ gecertificeerd.

Dutch processed cacao

De cacaopoeder van Australian is gemaakt volgens ‘dutch process’, dit houdt in dat de cacaopoeder verhit is geweest waarbij de pure smaak blijft behouden maar waarbij mogelijke bacteriën door de verhitting worden gedood.

Chocolademelk of niet?

De consument kent cacaopoeder veelal voor het maken van een overheerlijke chocolademelk, maar de cacaopoeder van Australian is erg puur en daarom ook geschikt voor bakrecepten, voor smoothies en voor bij het ontbijt. Doordat het product uitsluitend uit cacaopoeder bestaat zit deze vol mineralen en heeft de consument bij een eetlepel cacaopoeder per dag al een gedeelte van de dagelijks vereiste mineralen binnen.

Innovaties

De vernieuwde cacaopoeder verpakking is voorzien van een vernoeming van de mineralen per 100 gram en per portie (1 eetlepel). Hierdoor kan de consument zien dat met een eetlepel cacaopoeder per dag al aan 35% van de dagelijkse behoefte kalium wordt voldaan, 32% van de dagelijkse behoefte ijzer en 24% van de dagelijkse behoefte magnesium.
Maar er is meer. De verpakking is ook voorzien van een extra uitleg over het product en van de vele mogelijkheden die er zijn. Daarbij staat de vernoeming van onze website waarop tal van recepten te vinden zijn om te maken met onze natuurlijke cacaopoeder.
 
google-site-verification: google9307fd72968339cf.html